INDEED FASHION

Life isn’t perfect but your outfit can be

Meer dan 75 jaar geleden begon dit familie bedrijf in de Vijzelstraat in Amsterdam. Vele jaren leer kennis zijn van generatie op generatie overgedragen. Bijna 20 jaar geleden opende Dick Willemse een Leer Speciaal zaak in de Magdalenenstraat in Alkmaar. Inmiddels is deze overgenomen door zijn dochter Danielle Willemse. Tegenover deze winkel opende zij er 9 jaar geleden een dames boutique bij.
Met veel plezier ontvangen wij u in één van onze winkels. Tot ziens!

LEERMODE

Indeed fashion is van oorsprong een speciaalzaak in leermode. Wie op zoek is naar een leren jas is bij INDEED leermode aan het juiste adres. Wij verkopen modieuze jasjes voor zowel dames als heren, dit alles in een uitstekende leer kwaliteit.
Bij ons vind je de grootste leercollectie van Alkmaar. En dat alles volgens de laatste mode en trends. Zoek je een stoer of meer tijdloos jasje, wij zijn van alle markten thuis. Wekelijks komen er nieuwe modellen binnen. In de winter wordt dit aanbod aangevuld met winterjassen van onder andere Air Force.

De maten variëren voor dames van maat 34 tot maat 52 en voor heren van maat 46 tot maat 62.
We bieden de laagste prijzen voor top kwaliteit leer!

BOUTIQUE

INDEED Fashion de boutique is een kleine gezellige winkel met een groot aanbod in dames kleding. De collectie wordt elk seizoen met zorg voor u uitgekozen. Onze belangrijkste merken zijn Smashed Lemon, Tante Betsy, Bakery Ladies, maar ook K-Design, Danefae en Lalamour, aangevuld met mode die wij inkopen in Parijs.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG

13:00 ~ 17:30

DINSDAG – T/M – VRIJDAG

10:00 ~ 17:30

ZATERDAG

10:00 ~ 17:00

ZONDAG

13:00 ~ 17:00