Ruilen

Met een ruilverzoek kunt u het beste contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel 072 – 520 62 76.

Service

Veel van onze lederen modellen laten wij maken met extra mouwlengte, zodat je geen grotere maat nodig hebt om aan de juiste arm lengte te komen. Mocht dit te lang of toch nog iets te kort zijn dan maken wij dit voor een kleine prijs op de juiste maat.
Heeft u iets leuks gezien op deze site, neem gerust contact met ons op, het is zeker mogelijk om artikelen op te sturen!

BESTELLEN

Ondanks dat er geen betaalfunctie voor de leercollectie op de website aanwezig is, kunt u bij INDEED Fashion gewoon een bestelling plaatsen. Wij verzoeken u hiervoor ons een email bericht te sturen of ons te bellen 072-5206276. Wij staan u met plezier te woord en helpen u graag.

BETALEN

 1. U kunt een bestelling voor een leren jas telefonisch (072-5206276) of per email doorgeven. We staan u met plezier te woord en helpen u graag.
 2. Een bestelling bij INDEED fashion dient altijd vooraf te worden betaald. Eerder wordt de bestelling niet verzonden.
 3. INDEED fashion kent op dit moment één manier van betalen, dit is door middel van een vooruitbetaling per overschrijving.
 4. In geval van een vooruitbetaling per overschrijving, krijgt de klant een mail met betaalinformatie. Mocht er binnen 7 dagen nog geen betaling binnen zijn gekomen, dan wordt de bestelling geannuleerd.
 5. In afwijking van het artikel in de algemene voorwaarden, kan de klant de bestelde kledingstukken ook persoonlijk in de winkel afhalen en op dat moment in de winkel betalen.

LEVERING

 1. INDEED fashion zal de bestelling binnen 1 uiterlijk 2 dagen na ontvangst van de betaling met PostNL versturen.
 2. Doordat we ook een stenen winkel hebben kan het voorkomen dat op het moment van uw bestelling, het artikel in de winkel wordt verkocht. Als dit het geval is nemen we z.s.m. contact met u op. (zie ook punt 3).
 3. Indien een kledingstuk om wat voor reden dan ook niet leverbaar is, zal INDEED fashion de klant daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen en eventueel de betaling per omgaande terugstorten op de bankrekening van de klant.
 4. Om tot levering van een bestelling over te gaan of om de juistheid van een bestelling te controleren, behoudt INDEED Fashion zich het recht voor om de klant te benaderen.

BETAALMOGELIJKHEDEN

U kunt uw bestelling bij INDEED gemakkelijk, snel en veilig betalen met iDeal. Als u uw bestelling in het winkelmandje heeft geplaatst kunt u een betaalmethode selecteren. Wanneer u een leren jas heeft besteld, kunt u nadat u contact heeft gehad met één van onze medewerkers betalen d.m.v een overschrijving (vooruitbetaling).

Vooruitbetalen

 • U ontvangt een mail met de betaalgegevens.
 • Betaal de bestelling.
 • Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling door PostNL opgehaald en zo spoedig mogelijk bij u afgeleverd (op de volgende werkdag indien de betaling voor 16.00 uur zichtbaar is). Zie ook Bezorging [hyperlink naar Bezorging].

iDEAL (internetbankieren)

 • Kies uw bank. U wordt nu doorgestuurd naar uw eigen internetbankier, waar de betaling voor u klaarstaat.
 • Vul de ontbrekende gegevens + omschrijving in en doe de betaling
 • Keur de betaling goed
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank
 • Klik terug naar de webwinkel. Uw bestelling en betaling zijn geslaagd.
OPENINGSTIJDEN

MAANDAG

13:00 ~ 17:30

DINSDAG – T/M – VRIJDAG

10:00 ~ 17:30

ZATERDAG

10:00 ~ 17:00

ZONDAG

13:00 ~ 17:00